Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat szociális intézménye
Akadálymentes változat

Keresés

2020. Szeptember
HKSzeCsPSzoV
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

A bajnok jött, látott, és…győztünk!2020.07.23

Július 22-én a Gyöngyösi sétányon megtartotta idei első, nyilvános aerobik edzését Katus Attila  hatszoros világ-, kétszeres Európa bajnok sportaerobik edző, szakoktató. A Prevenciós Központ által szervezett, az elmúlt években nagy népszerűségre szert tett ingyenes program ezúttal is nagyon sok sportszerető embert vonzott.

 

 

A közös edzésben történő részvételhez mindössze előzetes regisztrációra volt szükség, majd kezdődhetett a bemelegítés. Az óvodáskorú gyermekektől az érett szépkorú korosztályig minden generáció képviseltette magát az egynyári virágokkal beültetett ágyások között kanyargó, poétikus hangulatú sétányon, ahol messzire hangzó sláger-egyveleg segített megtalálni a program helyszínét. Katus Attila az edzés megkezdése előtt felhívta a jelenlévők figyelmét az egészségügyi veszélyhelyzet által megkövetelt biztonsági szabályokra, és bemutatta a megfelelő távolságtartás mértékét is, majd kezdetét vette az egy órás aerobik program. 

 

 

A különösen kellemes időjárási körülmények kedveztek a közös sportolásnak, és a jó hangulatnak, amit a szinte kézzel tapintható jókedv megnyilvánulásai is bizonyítottak. 

 

Az esemény résztvevői ismét meggyőződhettek arról, hogy a mozgás örömét képes tovább fokozni a közös edzés, az azonos kedvtelés mellett elkötelezett emberek közösségi együttléte.

A Lendületben a XIII. kerület című sportrendezvényre a Prevenciós Központ munkatársaiés a népszerű bajnok további két alkalommal várja a fiatal és idős sportembereket:

• július 29-én a Gyermek téren, és
• augusztus 12-én a Prevenciós Központban kerül majd sor közös edzésekre.

A program ingyenes, de a részvételhez a helyszínen regisztrálásra van szükség. A 18.00 órakor kezdődő edzéseket megelőzően, 17.00 órától van lehetőség regisztrációra.

 

 

Képgaléria