Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat szociális intézménye
Akadálymentes változat

Keresés

2020. Június
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajándék belépők a stadionavatóra2019.07.04

Július 3-án szerdán, a Prevenciós Központban megrendezett ünnepi hangulatú eseményen dr. Tóth József polgármester a Vasas Sport Club új labdarúgó stadionjának avató ünnepségére szóló belépőket adott át a kerületben élő, sportszerető családok gyermekeinek. Az eseményen megjelent Holopné Schramek Kornélia alpolgármester, Karácsonyi Magdolna aljegyző, valamint a képviselő-testület több tagja és ott voltak az önkormányzat szociális intézményeinek vezetői is.

 

 

A belépők átadását megelőzően dr. Tóth József polgármester elmondta, hogy a kiosztásra kerülő jegyeket a Vasas Sport Club az önkormányzat részére biztosította, ám a kerület vezetése úgy döntött, hogy azokat a kerületben, szerény körülmények között élő gyermekeknek továbbítja. 

 

 

Az Illovszky-stadion július 5-ikén megrendezésre kerülő avató ünnepsége történelmi jelentőséggel bír, hiszen a létesítmény a városrész egyik emblematikus sportlétesítménye lesz az elkövetkező években.

A VIP páholyba szóló belépők egy részét a polgármester a Severnyák-családot képviselő nagymamának adta át, aki három unokájával együtt mondott köszönetet az ajándékért. Mint elhangzott, a Csata Utcai Általános Iskolába járó gyerekek kivétel nélkül rendszeresen sportolnak, és minden remény megvan arra, hogy egy napon játékosként maguk is az új Vasas stadion gyepszőnyegére lépjenek. 

 

 

A továbbiakban a Prevenciós Központ labdarúgócsapatának hat tagja vehette át belépőjegyét dr. Tóth József polgármestertől a stadionavatóra. Az eseményt követően a TV13 interjút készített a Severnyák-család tagjaival, amit a kerületi televízió műsorában láthatnak majd az érdeklődők.

 

 

Képgaléria