Edzés a világbajnokkal

Augusztus 24-én a Gyermek térre várta a XIII. Kerületi Prevenciós Központ a jókedvű és egészséges testmozgás kedvelőit, ahol Katus Attila világ-, és Európa bajnok aerobik szakedző vezetésével folytatódott a népszerű szabadtéri edzések sorozata.

 

 

 

A kialakult menetrendnek megfelelően ezúttal is 17.00 órától lehetett regisztrálni a programon való részvételre, és a feliratkozók most is különböző hasznos ajándéktárgyakkal lehettek gazdagabbak: napvédő sapka,  ízléses tarisznya a tornadressz tárolásához, és más meglepetések találtak gazdára a 18.00 órás kezdést megelőzően.

 

 

 

Az érkezők nagyobb részéről azonnal megállapítható volt, hogy a program rendszeres résztvevőiként fogadták el a Previ meghívását. Erre utaltak a bajnok nevével ellátott, feliratos pólók, aerobik felszerelések, és természetesen a kiváló fizikai kondíció megannyi ismertetőjegye. Szép számmal akadtak azonban olyan jelentkezők is, akik korábban még nem vettek részt Katus Attila edzésén. A szervezők örömére több szülő a gyermekével érkezett, és gyorsan láthatóvá vált, hogy a gyerekek is szívesen kapcsolódtak be a különböző gyakorlatok elvégzésébe.

 

 

A mindvégig kellemes időjárási körülmények között végzett edzésen maga Katus Attila gondoskodott arról, hogy a test átmozgatására szánt idő jó hangulatban teljen. A bajnok tréfás serkentő mondatai, erőt adó bátorítása sokakat megnevettetett.

 

 

 

Az edzéssorozat következő állomására augusztus 31-én, 17.00 órai kezdettel kerül majd sor, a Béke téren, ahová a szervezők és Katus Attila mindenkit szeretettel várnak!

Tekintse meg a Gyermek téri edzésen készült képeinket!

 

Képgaléria