Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat szociális intézménye
Akadálymentes változat

Keresés

2020. Június
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Egy kellemes délután a Jászai Mari téren2019.09.30

Szeptember 26-án délután ismét birtokukba vették a Prevenciós Központ munkatársai a Jászai Mari teret, hogy egy kis kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget biztosítsanak az iskolakezdés  taposómalmában kissé megfáradt diákoknak. A sokféle játék és a vidám zeneszó megjelenése a teret uraló fák lombkoronája alatt igazi meglepetést okozott a bölcsődéből, óvodából, iskolából hazafelé igyekvő gyermekeknek és szüleiknek, akik közül sokan szakították meg útjukat, hogy maguk is bekapcsolódjanak a különböző mulatságokba.

 

 

 

Míg a legkisebbek kézműves foglalkozásokon vehettek részt, festhettek, gyurmázhattak, rajzolhattak, a nagyobbak ügyességi játékokkal és a jól bevált és nagy népszerűségnek örvendő szerencsekerékkel múlathatták a nyáriasnak mondható időt.

 

 

 

A szerencsekerék feladványainak túlnyomó része ezúttal is a környezetvédelem, a klímaváltozás, és a környezeti ártalmak mérséklését szolgáló egyéni lehetőségek tárgyköréből került ki. Jó volt látni és hallani, hogy a gyerekek túlnyomó többsége tisztában van a klímaváltozás által előidézett veszélyekkel, magabiztosan tud választani a környezetszennyező és a környezetbarát közlekedési módok között, és kész személyesen is cselekedni a pozitív hatások fokozása érdekében.

 

 

 

A Prevenciós Központ munkatársai mindent megtettek azért, hogy mindazok, akik elfogadták a közös kikapcsolódásra szóló meghívást, igazán jól érezhessék magukat.

 

 

 

Nem csak segítették, de bátorították is a célba dobással, különböző nehézségi fokozatú kirakójátékokkal, és más érdekes és szellemes feladványokkal próbálkozó gyerekeket. Munkájuk eredményeként ezen a napon minden, a Jászai Mari téri rendezvényen megfordult gyermek sokkal vidámabban és kipihentebben érkezhetett haza a vacsorázó asztal mellé, mint más hétköznapokon.

Fényképeink a rendezvény jellemző pillanatait őrzik: tekintse meg galériánkat!

 

Képgaléria