Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat szociális intézménye
Akadálymentes változat

Keresés

2019. November
HKSzeCsPSzoV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Egy kiválóan sikerült pályázat képei2019.06.25

 

„A megvalósítás minősége és a módosítások kitűnően sikerültek” – állapította meg az a bizottság, amelynek célja a 2018. évben a Főpolgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztálya által meghirdetett Környezetvédelmi Alap pályázat eredményének ellenőrzése volt június 20-án, helyszíni bejárás keretében, a pályázó Egyesített Óvoda Zöld Ág Tagóvoda, és a pályázat másik résztvevője, a Boribon bölcsőde területén.

 

A bejáráson a pályázat kiírójának képviselői mellett részt vettek a tankerület, valamint az értékelt óvoda és bölcsőde munkatársai is. A mintegy négymillió forintos, kisebb önrész biztosításával elnyert pályázati támogatásból az óvodában és a bölcsődében a környezettudatos nevelést segítő, a természeti környezet megszerettetését, megismerését támogató fejlesztésekre került sor. Ennek keretében az óvodában zöldfal, mezítlábas tanösvény, és különböző interaktív táblák mellett sok új növény telepítésére került sor.

A Boribon bölcsődében szintén mezítlábas tanösvényt, a növények és állatok felismerését és meghatározását szolgáló táblákat, interaktív installációkat, és virágoskertet létesítettek az intézmény dolgozói és a szülői közösség tagjai. Az új kertekben nem csak virágok, hanem fűszernövények is találhatóak Képeink a két gyermekintézmény pályázati forrásból finanszírozott fejlesztésének eredményeiről készültek, amelyek jól illeszkednek az óvodai és bölcsődei nevelés-gondozás Országos Alapprogramjába, valamint a XIII. kerületi gyermekintézmények szakmai programjaiba is. Tekintse meg galériánkat!

 

Képgaléria