Együttműködésben a Kucsera Hajszalonnal

Kucsera Zsolt mesterfodrász évek óta partnere a Prevenciós Központnak. A szakember elkötelezett mások megsegítése iránt, így ingyenes és komplett fodrászati szolgáltatást kínált a Központtal kapcsolatban álló, szerényebb anyagi háttérrel rendelkező személyek számára.

Ebben az együttműködésben hónapokon keresztül látták vendégül ügyfeleinket a kerületben található Kucsera Hajszalonban. A professzionális fodrászat novembertől kezdődően kéthetente fogadta a szépülni vágyókat. A frizurafrissítés az önbizalom erősítése és a kikapcsolódás mellett az elhelyezkedésre és ezáltal a szociális helyzetre is pozitív hatást tud gyakorolni. Ehhez kapcsolódva konkrét sikertörténetről is beszámolhatunk, ugyanis az egyik elégedett vendéget új haja segítette egy jobb feltételeket biztosító állás elnyeréséhez. A szalonból kilépve állásinterjún vett részt, ahonnan hamarosan jött is a pozitív visszajelzés és azóta már egy magasabb beosztásban dolgozhat.

Bár ez a nagyszerű projekt lezárult, Kucsera Zsolt biztosított bennünket, hogy a jövőben is számíthatunk támogatására. Hálásan köszönjük!