És közben búcsúzott a nyár…

Augusztus 31-én, a meteorológiai ősz beköszöntését megelőző végső nyári napon, a Béke tér zöld gyepszőnyegén került sor a XIII. Kerületi Prevenciós Központ szervezésében megrendezett aerobik edzéssorozat utolsó szabadtéri állomására. Katus Attila világ-, és Európa bajnok aerobik szakedző az edzést megelőzően interjút adott a TV13 stábjának, amit a helyi televízió műsorában tekinthetnek majd meg honlapunk látogatói.

 

Az edzés ezúttal is az érkezők  pár perces regisztrációjával kezdődött, amit azonnali szerencsehúzás követett, és Fortuna kegyeltjei késedelem nélkül különböző apró ajándéktárgyakkal gazdagodhattak. A regisztrációt követően, pontban 18.00 órakor felharsant a vérpezsdítő zene, és Katus Attila vezetésével megkezdődött az idei nyári szezon utolsó szabadtéri aerobik edzése, amelynek résztvevői a legkisebbektől a szépkorú kerületi lakosokig a legnagyobb jókedvvel adták át magukat a közös testedzés gondtalan örömeinek.

A Prevenciós Központ szervezésében megvalósított egészségőrző és testedző projekt természetesen nem ért véget ezzel a kellemes hangulatú, nyárbúcsúztató edzéssel: a sorozat következő állomásaira a XIII. Kerületi Prevenciós Központ és Családi Bölcsődei Hálózat központjában, a Tüzér utca 56-58. szám alatt várják a mozgás szerelmeseit a Previ munkatársai és Katus Attila aerobik világbajnok.

Tekintse meg a 2022. évi nyár utolsó szabadtéri edzésén készült fényképeinket!

 

 

 

Képgaléria