Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat szociális intézménye
Akadálymentes változat

Keresés

2020. Június
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Évzáró ünnepség a Boribon bölcsődében2019.07.08

Ezekben a napokban kerül sor a Prevenciós Központ fenntartásában működő kerületi bölcsődék évzáró ünnepségeire. A Radnóti Miklós Művelődési Központ szomszédságában található Boribon bölcsődében július 4-én rendezték meg ezt az ünnepi eseményt, amely sok kisgyermeknek egyúttal a bölcsödétől való búcsúzást is jelentette.

 

 

 

Az évzáróra érkező szülők, nagyszülők, kisebb és nagyobb testvérek izgalommal és várakozással figyelték, ahogy az intézmény bölcsődései csoportonként felvonultak a színpadként szolgáló teraszon. A nagy tömeg láttán néhány bölcsisnél eltörött a mécses, ám az egerek itatása csak néhány pillanatig tartott, amíg a közönség soraiban megpillantották a szüleiket, hozzátartozóikat.

 

 

 

Az intézmény vezetője, Kovács Erzsébet a szülőket köszöntve elmondta, hogy a Boribon bölcsőde az elmúlt esztendő során érdekes, sokszínű és tartalmas programmal várta a bölcsődébe járó gyermekeket. –Búcsúzunk azoktól, akik a következő időszakban óvodásként folytatják életútjukat, és ígérjük, hogy mindig szívesen látjuk őket, ha szeretnének látogatást tenni bölcsődénkben. Természetesen sok szeretettel várjuk azokat a gyermekeket is, akik a vakáció után visszatérnek csoportjaikba, társaik és a kisgyermeknevelők közé, és örömmel várjuk az új beiratkozókat is.

 

 

 

Mint elhangzott, az évzáró ünnepség műsorát azokból a dalokból, mondókákból és versikékből állították össze, amelyeket a gyermekek az év folyamán a zenekuckó - zenebölcsi foglalkozásokon sajátítottak el, és amelyek nagy részét a szülők és a megjelent nagyobb testvérek együtt énekeltek – szavaltak el a mind felszabadultabban szereplő bölcsődésekkel.

A mindvégig családias hangulatú rendezvény műsora egyértelműen bizonyította, hogy az óvodába lépő gyerekek nem üres kézzel távoznak a Boribon bölcsődéből: az itt tanult ismeretek, és a gyermekkoruk első nagyobb közösségének tagjaként töltött idő emléke egész életükben elkíséri majd őket.

 

 

Képgaléria