Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat szociális intézménye
Akadálymentes változat

Keresés

2019. December
HKSzeCsPSzoV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Fantasztikus sportbemutató a Béke téren2019.07.16

Július 13-án szombaton, a Mozgásban a kultúra című programsorozat keretében egyedülállóan izgalmas és érdekes élményben lehetett részük azoknak a kerületi lakosoknak, akik az önkormányzat meghívását elfogadva megtekintették a méltán világhírű Face Team akrobatikus sportszínházának előadását a Polgármesteri Hivatal szomszédságában található Béke téren.

 

 

A bemutató keretében a labdazsonglőrködéstől kezdve az egyéni és csoportos akrobatikus mutatványokig terjedt a fiatal sportolókból álló csapat műsora, amelynek középpontjában ezúttal a kosárlabda sportban rejlő lehetőségek végletes kibontása és megismertetése szerepelt. A jelenlévő sportszerető közönség lélegzet visszafojtva követte a több méter magas ugrásokat, a labdával végrehajtott, mind bonyolultabb és veszélyesebb szaltókat, zsákolásokat, és a pazar mutatványok végén nem fukarkodott a tetszésnyilvánítással.

 

 

 

A Face Team különböző korosztályokból álló csapatai bemutatóik között alkalmat adtak a bátrabb gyerekeknek a trambulin kipróbálására, a közös sportolás örömeinek megízlelésére, a legügyesebbek pedig különböző ajándékokkal gazdagodhattak ezen a különösen izgalmas, és párját ritkítóan érdekes sportbemutatón.

 

 

 

Nem fér hozzá kétség, hogy a jelenlévő gyerekek közül sokan azzal az elhatározással tértek vissza a családi fészekbe, hogy maguk is megpróbálkoznak a kosárlabda szabályainak elsajátításával, és felvételre jelentkeznek valamelyik sportegyesület tagjai közé.

Tekintse meg az eseményen készült képeinket!

 

Képgaléria