Latin dallamok a Vizafogón

Szeptember 21-én harmadik rendezvényéhez érkezett a Prevenciós Központ Maminbaba programja, amelynek megszületését az önkormányzat közösségi költségvetése tette lehetővé. A kellemes, őszies fények között, simogató melegben lezajlott zenés edzésbe sokan bekapcsolódtak a Vizafogó sétány 6. szám előtti park játszóterének közönségéből, amit megkönnyített, hogy a szervezők minden érdeklődőnek tudtak biztosítani a részvételhez elengedhetetlenül szükséges kisgyermekhordozót.

 

Az érkezők a regisztrációt követően összeálltak egy jókedvű csoportkép elkészítéséhez, majd megszólalt a Previ Stúdió latin zenei összeállítása, és kezdetét vette az egy órás edzés. A vérpezsdítő dallamok sok érdeklődőt vonzottak a hangulatos parkba, és voltak közöttük olyanok is, akik szentül megfogadták: a következő alkalommal már maguk is bekapcsolódnak a várandós kismamáknak, és kisgyermekes anyukáknak szervezett programba.

Futótűzként terjedt a jelenlévők között a jó hír, mely szerint a szeptember 22-én, a Gergely Győző utcában megrendezésre kerülő Autómentes nap délutánján is lesz maminbaba edzés, amelyen természetesen bárki részt vehet, aki a helyszínen regisztrál a programra. Az edzéssorozat utolsó állomására szeptember 28-án, a Gyöngyösi sétányon kerül majd sor, a 16.30 órakor kezdődő regisztráció után, 17.00 órától.

Tekintse meg galériánkat!

 

Képgaléria