Színház világnapja 2017

1957. március 27-én volt a Párizsban működő Nemzetek Színházának évadnyitója. 1961-ben a Nemzetközi Színházi Intézet bécsi közgyűlése által elfogadott határozat alapján e napon van a SZÍNHÁZI VILÁGNAP. A Nemzetközi Színházi Intézet 1975. évi kongresszusa úgy határozott, hogy 1978-tól a világ valamennyi országában üzenettel köszöntsék e napot. A színházi világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a színházművészet – és tágabb értelemben a...

2017 március 27-én Tavaszváró kézműves foglalkozást tartottak  Boribon  bölcsődében a Színház világnapja alkalmából. A foglalkozások jó hangulatban teltek. Lehetett ragasztani papírból nyuszit, csibét, díszíteni magokkal, és más természetes anyagokkal. Festettek tojást, ültettek babot, búzát. Eljöttek a nagyobb testvérek, anyukák, apukák, nagyszülők. Mindenki aktívan és lelkesen alkotott. A rendezvényen mindenki nagyon jól érezte magát....

A Színház világnapja alkalmából 2017. március 27-én közös, délutáni együtt játszásra hívtuk a szülőket a Napraforgó Bölcsődébe. Gyurmázással, festéssel, tésztanyakláncok fűzésével, ragasztással egybekötött beszélgetéssel ünnepeltünk. Mindenki nagyon jól érezte magát, várjuk a következő alkalmat!

Az Aprófalva Bölcsődében 2017. március 27-én a Színházi világnaphoz kapcsolódóan kézműves kreatív délutánt tartottunk. A gyerekek szüleikkel, nagyszüleikkel együtt alkothattak, fűzhettek színes tésztából nyakláncot, készíthettek ujjbábot vagy akár  színesre festett tojáshéjból képet. A délután jó hangulatban telt el, melyről a képek is tanúskodnak.

2017. március 27-én a Minimanó Bölcsődében a Színházi világnap alkalmából kézműves foglalkozást tartottunk. A délután során a gyerekek és a szülők egyaránt próbára tehették kézügyességüket, a jó hangulatról a képek is árulkodnak.

Archív lapok